Städfirmor i Stockholm – 5 Förslag på seriösa och prisvärda firmor

Städfirmor i Stockholm – 5 Förslag på seriösa och prisvärda bolag

Här nedanför har vi skapat en lista på 5 städfirmor (ja, en av dessa är faktiskt en bemanningsföretag och inte ”bara” ett städbolag) som kan motsvara hårda krav på service, seriositet, efterenhet och, såklart, bra priser.

Du kan givetvis även använda vår offerttjänst här till höger för att slippa ringa runt själv, och istället få prisförslag från flera bolag.

1. Skyclean gör jobbet skinande rent

skycleanSkyclean är en städfirma med lång erfarenhet, schyssta kundvillkor och många tjänster att välja mellan. Här kan både privatpersoner, företag och organisationer beställa städhjälp i olika former såsom städning i hemmet, kontorsstädning, fönsterputsning och trappstädning.

Skyclean i Stockholm har bistått kunder sen 1996, vilket säger en hel del om företagets erfarenhet och kompetens.

Läs mer om Skyclean här

2. Maid in Sweden

maidMed lättförståeliga fasta abonnemangspriser och fokus på kärnvärden som ansvar, kvalitet och förtroende är Maid in Sweden en städfirma som under årens lopp blivit väldigt populär. Det är inte svårt att förstå. Med bra priser och en hög servicegrad där nöjda kunder och trygghet är självklara ledmotiv tillhör Maid in Sweden gräddan av Stockholms allra bästa städfirmor.

Läs mer om Maid in Sweden här

3. Härliga Hemmiljö AB

hemmiljoMed en generös ”nöjd-kund-garanti”, uppbackat av kontinuerliga uppföljningar och kvalitetskontroller (utförda av en opartisk, extern aktör), följer städfirma Hemmiljö AB ett koncept som sedan starten 2008 blivit synnerligen framgångsrikt. Hos Hemmiljö kan du få hjälp med alla möjliga tjänster. Miljöfokus och kundfokus tillhör verksamhetens absoluta kärnvärden.

Läs mer om Hemmiljö här

4. Finfina med personlig städservice

Finfina är en städfirma och aktör för hushållsnära tjänster i Stockholm med en personlig framtoning. Vid sidan om standardservice såsom städning och andra tjänster i hemmet, kan Finfina även bistå med inredningshjälp och konsultering för ett välmående hem i balans: både vad gäller hygieniskt som estetiskt.

Läs mer om Finfina här

5. Pensionärspoolen fixar städhjälp när du behöver

ppPensionärspoolen i Stockholm är ingen renodlad städfirma utan ett bemanningsföretag som hyr ut personal för städuppdrag, hushållsnära tjänster och diverse RUT och ROT-uppdrag. Av Pensionärspoolen kan du få städhjälp i hemmet som är trygg, försäkrad och till priser som din ekonomi kommer må bra av.

Läs mer om Pensionärspoolen här