Skyclean

Skyclean – lång erfarenhet av hushållsnära tjänster
skycleanFöretaget grundades 1996 och har sen dess serverat tusentals nöjda kunder i Stockholm med omnejd med diverse städuppdrag. Då kan vi utan vidare omsvep varmt rekommendera Skycleans städtjänster både för privatpersoner som vill ha städhjälp i hemmet och företag/organisationer som behöver kontorsstädning, trappstädning eller liknande uppdrag.

En intressant tjänst Skyclean erbjuder på sin hemsida är möjligheten att ge bort en städning som present; rent konkret så kan man ge bort en presentcheck innehållande en städning, exempelvis till en medarbetare, vän eller någon i familjen som skulle uppskatta att få städhjälp. En annorlunda present med stor attraktionskraft.

Byggnadsstädning och städning efter renovering

Det ska även nämnas att Skyclean erbjuder byggnadstädning i Stockholm vilket inkluderar städning efter en renovering. Har du någon gång renoverat så vet du hur stökigt det kan bli.

Byggdamm, smuts, sot och allmänt byggbråte ställer stora kräv på städningen. Just vid sådana tillfällen är Skyclean en utmärkt kompetens att vända sig till.

Duktiga på fönsterputsning – med mera!

Företag och privatpersoner kan även anlita Skyclean för alla slags uppdrag inom fönsterputs, eller som företaget uttrycker det på hemsidan (direkt citat):

”Vi putsar fönster i princip överallt där det går. Vi putsar fönster hos företag, kommuner och privatpersoner”.

Fönsterputs kräver en hel del kompetens och erfarenhet för att det ska bli professionellt utfört med gott resultat. Säkert kan du beställa fönsterputs i Stockholm från grannens ”duktiga, extraarbetande son” eller någon annan glad fönsterputs – amatör, men då är det en gamble med resultatets utkomst.

Vill du läsa mer om just fönsterputsning kan du kolla in vår sida om hur man hittar fönsterputs i Stockholm.

Hemsida:www.skyclean.se
Epost: info@skyclean.se
Adress: St Eriksgatan 66, 113 20 Stockholm
Telefon: 08 33 75 11