Städning i Stockholm från Pensionärspoolen

Pensionärspoolen – städhjälp från ”senior” bemanning

ppAtt hyra städhjälp via en auktoriserad bemanningspool är en god idé om du vill känna dig trygg som kund.

Som vi nämnt tidigare så finns det vissa element av oseriösa aktörer i branschen för hushållsnära tjänster, varför du som kund alltid bör ta reda på vad det är för slags företag du anlitar.

Beställer du du städservice hos en etablerad bemanningspool så får du både trygghet, gällande försäkringar och en hög grad av pålitlighet ”på köpet”.

Bemanning och hushållsnära tjänster signerat yrkesskickliga pensionärer

Ett bemanningsföretag som vi på städning Stockholm hört mycket gott om är Pensionärspoolen. Precis som namnet säger hyr Pensionärspoolen ut yrkeskunniga pensionärer som arbetskraft inom flera områden, ett av de mest populära är hushållsnära tjänster av olika slag. Här kan du som privatperson även få städhjälp i Stockholm och du kan läsa mer om dessa tjänster på följande sida: städhjälp hos Pensionärspoolen. En stor anledning att välja Pensionärspoolen, förutom tryggheten i att anlita ett bemanningsföretag som är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen, är priset.

Här kan du få hushållsnära tjänster från 145 kr/timmen och det är bara att kolla på företagets hemsida för mer kontaktinformation och offertbeställning.

Det ska även nämnas att det finns många liknande koncept som Pensionärspoolen (det verkar vara populärt att starta ”pooler” nuförtiden) och 2 andra etablerade exempel är Veteranpoolen och Veterankraft.

Hemsida: stockholm.pensionarspoolen.se
Epost: innerstaden@pensionarspoolen.se
Adress: Högbergsgatan 27, 116 20 Stockholm
Telefon: 0760-411313