Maid in Sweden Städservice

Maid in Sweden Städservice

maidMaid in Sweden är inte bara ett väldigt fyndigt namn på en städfirma och verksamhet för hushållsnära tjänster, det är även en välkänd firma för hemservice och städhjälp. Enligt information på företagets hemsidan utförs hushållsnära tjänster i Stockholm innerstad samt omgärdande kranskommuner.

Maid in Sweden erbjuder sina tjänster i fasta abonnemang vilket innebär att det är lätt för dig som beställare att ha koll på priser och vad för slags hushållsnära tjänster som ingår.

Här kan du således få hjälp med allt möjligt i hemmet: städhjälp, passa barnen, matlagning och gräsklippning tillhör några av de mest vanligt förekommande uppdragen.

Förtroende, ansvar och kvalitet som kärnvärden

Med kärnvärden som förtroende, ansvar och kvalitet kan du känna dig trygg när du anlitar Maid in Sweden. Det kan även vara viktigt att påpeka att du inledningsvis inte måste ha en helt färdig uppdragsbeskrivning eller lista på städtjänster när du kontaktar företag (detta gäller även i andra fall).

Vet du bara att du är i behov av städhjälp i hemmet så kan Maid in Sweden hjälpa dig att ta fram en specifikation på exakt vad det är som du behöver hjälp med.

I uppdragen och servicen ligger även ett utbrett kvalitetstänkande vilket innebär att Maid in Sweden på kontinuerlig basis följer upp hur du som kund upplever deras tjänster, samt regelbundna kvalitetskontroller på plast.

Välj en etablerad firma…så kan du känna dig trygg

Överhuvudtaget finns det flera fördelar med att anlita en etablerad leverantör. Den stora poängen ligger i tryggheten, i att du kan lita på att detta är ett företag som har tillstånd att använda Rut-avdraget enligt fakturamodellen, att de har rätt försäkringar (det är ju ändå ditt privata hem som är arbetsplatsen!) och att de skickar personal som du litar på och känner förtroende för.

Vi vill inte köra med någon skrämseltaktik men eftersom branschen för hushållsnära tjänster, RUT och ROT, har vuxit lavinartat sedan avdraget infördes 2009, lockas även mindre seriösa aktörer till marknaden för att tjäna pengar.

Som kund ska du därför vara noga med att kolla upp städfirman du anlitar och säkerställa så att F-skatt, försäkringar och andra grundläggande ansvar är korrekta. Det kan spara dig mycket pengar i slutändan.

Hemsida: www.maidinsweden.se
Epost: info@maidinsweden.se
Adress: Wittstocksgatan 2, 115 24 Stockholm
Telefon: 08-410 031 05