Hemmiljö lämnar kvalitetsgaranti

Hemmiljö lämnar kvalitetsgaranti
hemmiljoVälrenommerade Hemmiljö utför städning i Storstockholm som är både tryggt och prisvärt för dig som privatperson (även du som företagskund kan anlita företagets tjänster).

Städfirman har funnits sen 2008, har AA i kredit hos Soliditet och lämnar generösa nöjd-kund-garantier på sina städuppdrag. Hemmiljö kallar det för sin kvalitetsgaranti vilken i huvudsak innebär att de tar helt ansvar för att du som kund blir nöjd med städningen.

För att säkerställa detta så ringer alltid en representant för företaget upp dig dagen efter att första städuppdraget är utfört.

Trygghet och förtroende
Just att skapa trygghet och förtroende hos sina kunder verkar vara en viktig del i Hemmiljös policy. Och det är bara att applådera detta; ska man som privatperson släppa in en främmande människa att städa i sitt hem, är det såklart väldigt viktigt att man till 100 procent kan lita på personen och städfirman.

Hemmiljö har ansvarsförsäkring upp till tio miljoner kronor och kontrollerar alltid sin egen personal mot polisens brottsregister. Vid förfrågan kan även referenser på städaren lämnas.

Vilka städtjänster erbjuder Hemmiljö? Ja, i princip alla som finns. Som nämnt vänder sig städfirman både till privatpersoner och företag.

Det ska också nämnas att Hemmiljö tänker på miljön och arbetar med en miljöfokus i sin dagliga verksamhet. Rent konkret innebär detta att man använder minimalt med kemikalier under städningen, samt minimerar miljöpåverkan av transporter till och från städuppdragen. Du kan givetvis läsa mer om allt detta på företagets hemsida.

Hemsida: www.hemmiljo.se
Epost: info@hemmiljo.se
Adress: Lugnets allè 5, 120 65 Stockholm
Telefon: 020-10 00 15