Finfina

Finfina – städbolaget med finess

Finfina är en städfirma och aktör inom hushållsnära tjänster i Stockholm med en personlig framtoning; enligt företagets slogan erbjuder företag städning i Stockholm med finess! Sannolikt ligger en stor del av denna finess i företagets förmåga i att erbjuda helhetslösningar för hemmet.

Hos Finfina kan du till exempel även få hjälp med inredningen i samband med städningen, bara en sån sak! Detta sker via företagets duktiga inredningskonsulter som kan ge förslag och hjälp på plats.

Vem vill inte skapa design och funktion i hemmet som gör din vardag mer trivsam och ditt hem till en plats att njuta av.

Många nöjda kunder
Finafina är en städfirma med många nöjda kunder, det vittnar alla omdömen på hemsidan om. För dig som just nu söker, ja som surfar runt efter någon som kan ge just dig städhjälp i hemmet (kanske vill du kolla priser och ta in offerter) då är Finfina verkligen en aktör att ta med i beräkningarna.

Eller åtminstone: låt Finfina räkna på vad det skulle kosta att hjälpa dig i hemmet, på företaget eller med andra kvalificerade städuppdrag. Det kan vara början till ett gott samarbete under många år framöver.

Hemsida: www.finfina.se
Epost: jenny@finfina.se
Adress: Brantingsgatan 54, 115 35 Stockholm
Telefon: 08/269026