Ergorapido – Test, tips för beställning Online

Ergorapido – Test, tips för beställning Online

En Ergorapido är inte bara en bra dammsugare, det är sannolikt även en pryl som kommer förbättra hygienen och städviljan i hela ditt hushåll.

Varför det? Jo, det har att göra med 2 saker.

För det första är detta en riktigt snygg dammsugare. Det är med andra ord inte en dammsugare som man behöver gömma undan i städskrubben utan tvärtom kan det fungera som en riktigt snygg inredningsdetalj.

Vad jag vet så finns den idag i fem (eller sex?) snygga färger. Jag slog till med ”Copper Metallic” vars bruna, guldaktiga toner smalt in på ett snyggt sätt i min hall.

För det andra gör själva tillgängligheten av Ergorapdido att man kommer städa oftare och mer effektivt.

Det här är dessutom inget halvtaskigt substitut för en ”riktig” dammsugare; Ergorapido har en imponerande uppsugningsförmåga och jag tycker verkligen om det nya munstycken som gör att man kommer åt i alla hörn (ett flexibelt munstycke med andra ord).

Tjoff tjoff säger det och så är dammtussarna och smutsen en minne blott. Det är också väldigt behändigt med 2 i 1 funktionen. Alltså att man kan plocka bort själv sugdelen att Ergorapidon och använda den som en vanlig minidammsugare. Perfekt när man snabbt ska dammsuga av möblemanget.

Det enda förbättring jag skulle vilja se hos Ergorapidon i framtiden är en utökning av batterieffekten. Idag kan man vid full laddning använda den i cirka 12 minuter utan att tappa i effekt. Vore najs om den tiden kunde dubblas. Speciellt för mig som gillar att städa och dammsuga!

Ergorapido fick bäst i test av Råd och Rån

Electrolux, som tillverkar Ergorapido Range som hela produktlinjen kallas för, skriver själva om detta på sin hemsida, men det tål att nämnas även här. Denna dammsugare fick bäst i test av Råd och Rön när man utförde ett stort test av liknande snabbdammsugare.

Bland annat vann Ergorapido testpanelens förtroende med den bäst sugförmågan och det flexibla munstycket.

Personligen så tror jag att dammsugarens estetiska skönhet bidrog till att vinna bäst i test, men sånt är ju inget man talar om i seriösa testpaneler. Det tycker jag att man borde.

Ergorapido är idag Europas bäst säljande dammsugare av sitt slag och det finns förstås gott om e-butiker på nätet att köpa Ergorapido från. Jag skulle rekommendera tretti.se som alltid brukar ha bra pris, ibland till och med kampanjpris på denna handdammsugare.

Läs även mer om: