Billiga tvättmaskiner

Så hittar du Billiga (och bra) tvättmaskiner

Att hitta billiga tvättmaskiner på nätet är en smal sak. Idag finns det hur många butiker och leverantörer som helst som kränger tvättmaskiner online. Detta är emellertid också dilemmat. För hur vet man vad och vem man ska välja?

För det första är det en avsevärd skillnad mellan billiga tvättmaskiner å ena sidan och billiga + BRA tvättmaskiner å andra. En tvättmaskin som strular, som går sönder, som inte tvättar rent och som är en ständig källa till ilska…ja, det är ju faktiskt inte en billig tvättmaskin, hur lite den än kostade från början.

Nej, en sådan tvättmarodör är istället den sämsta affär du kan göra. Det är förvisso bra att du är prismedveten men var för guds skull inte dumsnål när du väljer tvättmaskin. Det kommer du att ångra – tro mig, jag har själv gjort detta misstag.

För att lätta din börda en aning tänkte jag vidare rekommendera tvättmaskiner och nätbutiker för tvättmaskiner som är både billiga och bra. Jag skulle vilja definiera denna kombination som prisvärda tvättmaskiner, vilket är ett mycket bättre uttryck än billiga tvättmaskiner. Med andra ord: köper du någon av dessa får du mycket för pengarna.

Electrolux

Den första modellen jag tänkte rekommendera är Electrolux EWF126310W (varför alltid dessa krångliga namn?). En vass tvättmaskin med kapacitet på 6 kilo och A-klassad energiförbrukning 10% (vilket innebär att den är väldigt energisnål). Därtill har maskinen givetvis flera program och features, men det jag verkligen tycker om är att den är lätt att använda.

Jag vet inte hur du resonerar, men själv tycker jag mest att det är krångligt med 500 olika program och allehanda superfunktioner. Jag vill bara ha ren tvätt och jag vill ha det snabbt och enkelt!

Resonerar du själv på samma sätt ska du kolla in den här mycket prisvärda tvättmaskinen från Electrolux. Modellen finns att köpa i flera nätbutiker, själv brukar jag rekommendera att du kollar in tretti.se.

Gott om bra tvättmaskiner på Vitvarumäklarna

Nu frångår jag lite av intentionen med den här sidan, det vill säga att rekommendera modeller och inte e-butiker för tvättmaskiner, men jag måste ändå få tipsa om en butik som jag i princip surfar runt på varje dag. Framförallt eftersom denna sida erbjuder massvis med bra och billiga tvättmaskiner.

Jag syftar på Vitvarumaklarna.se och som det låter är det här ett veritabelt Sangri-la för alla slags vitvaror. Jag tycker om att butiken då och då har så kallad ”outlet” på högklassiga maskiner. Här kan du alltså göra riktigt fynd.

Läs även mer om: