Billiga dammsugarpåsar

Hitta billiga dammsugarpåsar på nätet


Långt innan det fanns billiga dammsugarpåsar att beställa online så brukade det vara i stort sett omöjligt att hitta rätt dammsugarpåse bland alla modeller. Jag minns med fasa hur jag stod där i butiken bland hundratals dammsugarpåsar och rotade runt helt utan möjlighet till överblick eller chans att orientera sig.

Hittade man rätt modell på påsen, så var det ändå fel storlek; var det rätt storlek så var det fel modell. Och så vidare. Men, som sagt, sen hela grejen med shopping på nätet vart etablerad, låt säg för en sådär åtta, nio år sedan, var det bara en tidfråga innan någon skulle förstå vilket oerhört sug det fanns efter ett billigt och enkelt sätt att beställa dammsugarpåsar.

Som med alla andra branscher där kundbehovet är stort finns det idag många butiker och leverantörer att välja mellan.

Här listar vi 3 webb-butiker för billiga dammsugarpåsar som jag personligen testat och som håller hög kvalitet.

Dammsugarpasar.nu – pionjären med bra priser

Detta är faktiskt den första webbutiken jag testade för att beställa dammsugarpåsar på nätet över huvud taget och jag har sen dessa lagt massor av beställningar. Bland de stora pluspoängen, förutom riktigt bra priser, finns viktiga bitar såsom snabba leveranser (brukar ta någonstans mellan 1-3 dagar), ett helt fantastiskt sortiment (ja, här finns i princip alla dammsugarpåsar för alla märken) och att det är enkelt att beställa.

Beställningsförfarandet fungerar som så att man går igenom en beställningstunnel i 7 steg där man anger diverse uppgifter för att få hem rätt dammsugarpåse. Dammsugarpasar.nu tillhör pionjärerna bland billiga dammsugarpåsar och är fortfarande en kanonalternativ för dig som behöver en dammsugarpåse till bra pris och snabb leverans.

Gå till hemsidan.

Mr Dustbag – supersnabba leveranser och stort sortiment

Mr Dustbag har snabbt blivit en favorit för kunder över hela Sverige som vill beställa billiga dammsugarpåsar och som därtill har en smula bråttom. Beställer man innan klockan 17 så levereras dammsugarpåsen dagen efter!

Den enda haken är att detta gäller vardagar, men det är ganska självklart, eller hur? Fem snabba steg för att fylla i sina uppgifter och hitta rätt dammsugarpåse – sen är det bara att sova gott och pang bom nästa dag har man påsen.

Gå till hemsidan.

Dammtussen.se – dammsugarpåsar och dammsugare mm

För mig personligen är dammtussen.se en relativt ny bekantskap vad gäller billiga dammsugarpåsar. Jag gjorde en beställning förra månaden för första gången, och det finns faktiskt inget att klaga på. Tvärtom var det billigt med snabb frakttid, och det var lätt att hitta rätt påse i webbshoppen.

På Dammtussens hemsidan kan man även köpa dammsugare bäst i test – alltså dammsugare från välkända varumärket Nilfisk som fått bäst i test i flera undersökningar. Nildisk är även kända för att göra bra städhjälpmedel för professionellt bruk, något som vi på Städning Stockholm haft en hel del glädje av genom åren.

Gå till hemsida.

Läs även mer om: